Dekoracija sale za svadbu je jedna od neizostavnih stavki tokom priprema za svadbu i zahteva poseban angažman. Iako dobri restorani već imaju svoju osnovnu dekoraciju, većina mladenaca želi da njihovo slavlje bude posebno lepo i osobeno.

Dekoracija sale za svadbu je lep i kreativan posao. Neki mladenci žele da sami urede salu po svom ukusu, dok se drugi opredele za jednu od mnogih agencija za dekoraciju u Beogradu. U agencijama rade profesionalni dekorateri koji uglavnom poseduju većinu rekvizita koju koriste. To su najčešće visoki srebrni svećnjaci, sveće,
kristalne posude, različite figurice, perle u raznim bojama, kristali, mašne i slične stvari.

Mladenci koji žele sami da dekorišu salu za svadbu mogu pronaći dosta korisnih ideja na Pinterestu.

 

Dekoracija mladenačkog stola

Dekoracija mladenačkog stola ume da bude vrlo interesantna, ali i zahtevna. Ona treba da se, pre svega, slaže sa celokupnom dekoracijom sale za svadbu i da bude njen vizuelni vrhunac. Za dekoraciju mladenačkog stola mladenci se uglavnom odlučuju za velike cvetne aranžmane u kombinaciji sa velikim svećnjacima.

Pored cveća i sveća, na velikom stolu, za koji obično seda od osam do dvanaest osoba, mogu se naći zelene jabuke koje simbolizuju plodnost, zatim kristali, školjke, uramljene fotografije mladenaca ili različite figurice. Dekorater i mladenci treba da vode računa da im lepa dekoracija bude i praktična tokom proslave jer ne bi trebala da im smeta tokom svečanog ručka.

Sve te romantične stvarčice treba svojom pozicijom da dozvoljavaju da se na sto postavi hrana. U tom smislu neophodna je konsultacija dekoratera koji je angažovan, odnosno mladenaca i konobara, koji poznaje kako izgleda postavljen sto.

Tematska ili klasična dekoracija

Lepo dekorisana sala za svadbe je vidljiva na skoro svim svadbenim fotografijama i eventualni propusti će mladencima kasnije upadati u oči. U poslednje vreme popularne su tematske dekoracije sale za svadbu. To znači da mladenci odaberu motive koji su im privlačni i koji simbolišu njihovu ljubav.

To može da bude određena vrsta cveća kao što su suncokreti, određeni film i uramljene fotografije scena iz filma, ikone, zatim simboli srca, anđela i slično. Takva dekoracija je simpatična i nešto zahtevnija za izradu vremenski i finansijski. Pored ukrasa koji će se naći na stolovima, sa dekoracijom sale se uklapa mladin bidermajer i pokloni za goste.

Mladenci se često odluče za narodne motive, sa cvetnim aranžmanima od domaćeg cveća i pruća, koje uklope sa poklonima za goste u vidu malih tegli sa njihovim inicijalima, sa slatkim od voća ili medom. Klasična dekoracija svadbe sa elegantnim cvetnim aranžmanima na svakom stolu je ipak najčešća i najpovoljnija za mladence.

Pored cvetnih aranžmana, mladenci se ponekad odlučuju da stolove ukrase elegantnim papirnim nadstoljnacima u određenoj boji koja daje poseban šarm sali za svadbu.

Vila Anđela – dodir luksuza

Luksuz i elegancija na jednom mestu. To su prave reči kojima se mogu opisati sale za svadbe u Vili Anđela. Mladenci mogu da izaberu između tri sale različite veličine: Elegant, Lux i Anđala.

Sale krase impozantni lusteri u obliku tri velika spojena kruga u minimalističkom stilu, koji enterijeru daju poseban moderan šmek.

Sale su već elegantne i interesantno dekorisane tako da dekorateri nemaju previše posla. Ono što je najbitnije je da dekorateri nemaju šta da sakrivaju jer je sve u Vili Anđela novo i vrhunskog kvaliteta.

Moderna rasvetna tela, koja se podešavaju prema želji mladenaca će ostaviti poseban efekat na kompletan dekor i istaći ga. Za sve informacije i zakazivanje termina pozovite telefon: 062/40-20-20.