Ukoliko ste već izabrali ste termin za venčanje i salu za svadbu, sledeća najbitnija stavka je izbor dobrog benda koji će uveseljavati mladence i svatove.

Izor benda za svadbu nije naivan posao. Iako ima puno bendova u Srbiji, većinu dobrih bendova je neophodno zakazati mesecima unapred. Zato sa izborom benda i muzike za svadbu nemojte nikako čekati.

Izaberite najbolji bend

U momentu kada birate bend napravite popis bendova koji su vam interesantni, što najčešće možete utvrditi posetom njihovom You Tube kanalu i proverite da li su slobodni za datum vašeg venčanja. Mnogi bendovi, koji ozbiljno rade, imaju i svoj sajt sa snimcima sa različitih veselja i klupskih nastupa.

 

Zatim posetite nastupe onih koji imaju uživo nastup u nekom lokalu. Tako ćete se uveriti u kvalitet sviranja i pevanja, ali i atmosfere koju prave. Neki bendovi imaju svoje menadžere i oni su uglavnom 10-20% skuplji od ostalih iz istog cenovnog ranga. Bend za svadbe u Beogradu može da se nađe za 700 do 1500 evra, u zavisnosti od toga koliko je poznat. Cena i kvalitet nažalost nisu recipročni, zato svi mladenci treba neposredno da se uvere u kvalitet svirke.

Bend za svadbe

Ozbiljni bendovi za svadbe imaju pripremljene ugovore za mladence i za objekat u kome će svirati, u skladu sa propisima. Dobri bendovi za svadbe su uglavnom već poznati vašim prijateljima i poznanicima, pa ih pitajte da vam preporuče one bendove uz čiju muziku su se dobro provodili.

Prvi ples

Prvi ples za sve mladence predstavlja veliko uzbuđenje jer su sve oči uprte u njih i njihovu plesnu veštinu. Osim što treba pažljivo odabrati pesmu za prvi ples, koja je značajna za mladence, treba i uvežbati plesne korake.

Nije retkost da mladenci pred svadbu posećuju časove plesa kako bi ispravno odigrali ili napravili lepu plesnu tačku. Najčešće je prvi ples zabeležen video snimkom i ostaje lepa uspomena.

Muzika za svačiji ukus

Da biste bili potpuno zadovoljni svadbom i provodom treba da unapred napravite repertoar muzike koja će se svirati. Iako su do nedavno bili popularni bendovi koji sviraju pesme po narudžbini, to više nije aktuelno iz praktičnih razloga, da se ne bi svirale pesme koje mladenci ne vole.

Unapred pripremljen repertoar muzike najbolje je da bude sa mešovitom muzikom koja odgovara svim generacijama zvanica i koje svi znaju. To najčešće znači da će bend na početku svirati laganu pop muziku, poneku ex YU rok pesmu i na kraju svima dobro poznate narodnjake.

Druga varijanta su celovečernji narodnjaci, na početku oni poznatiji, a kako veče odmiče i oni od skoro popularni. Nemojte zaboraviti da prilikom planiranja sedenja starije goste pomerite od zvučnika i od bine jer im često smeta jaka muzika.

Sala za svadbe sa ozvučenjem

Vila Anđela pruža luksuzno opremljenu salu za svadbu koja može da primi čak do hiljadu zvanica. Sala je pogodna za korigovanje, tako da se vrlo lako adaptira broju vaših zvanica, a da pri tome ništa ne gubi na svojoj lepoti. Okrugli stolovi sa deset mesta za svatove su elegantni i vrlo funkcionalni.

Za mladence i njima najbliže smo pripremili posebno lepo uređen pravougaoni sto u čelu sale. Sala za svadbe je opremljena modernom rasvetom koja može da menja boje po želji mladenaca.

Tu su još i vrhunsko profesionalno ozvučenje uz koje će vaš izabrani bend zvučiti još bolje. Samim tim možete ostvariti uštedu prilikom angažovanja benda jer mnogi bendovi posebno naplaćuju donošenje svog ozvučenja.

Prostrana sala omogućava dovoljno prostora za ples svih svatova, čak i kada se povede kolo. Ukoliko želite da svoje venčanje provedete u luksuznoj Vili Anđela zakažite obilazak na telefon: 062/40-20-20.