Sezona venčanja je uveliko počela i mnogi parovi su u potrazi za restoranom za venčanje i svim drugim stvarima koje su neophodne kako bi venčanje bilo savršeno. Predstavljamo vam nekoliko činjenica o pripremama za venčanje koje će zauvek ostati vaš najlepši dan.

Luksuzne sale za svadbe

Izbor sale za svadbu je od ključnog značaja, kako za kvalitet usluge, tako i za opšti utisak o venčanju.

Ceremonija opštinskog venčanja se u poslednje vreme najčešće obavlja u restoranima gde se organizuje svadba, tako da je sala restorana prostor koji će se nalaziti i na većini venčanih fotografija.

Salu za svadbu je potrebno ugovoriti na vreme, odnosno odmah nakon ugovaranja datuma venčanja u opštini i crkvi. Sala treba da bude elegantna i dovoljno prostrana da u nju stanu svi gosti i da ostane dovoljno slobodnog prostora za plesni podijum. Lepa sala se dodatno dekoriše u skladu sa željama mladenaca.

Mnogi mladenci žele da naprave tematsko venčanje tako što izaberu predmete i boje koje će je krasiti salu. Pri dekoraciji sale mladenci mogu da ispune svoj san o luksuznom i romantičnom ambijentu koji će obeležiti venčanje.

Ukoliko nisu vični dekoru taj posao mogu da prepuste zaposlenima u restoranu ili pak da
angažuju profesionalnog dekoratera.

Dobar bend zagarantovan provod

Dobra muzika je neizostavan deo svadbenog veselja i nezamenljiv začin savršenom venčanju.
Mladenci treba najpre da se usaglase oko izbora muzike koju žele na venčanju i one koju uopšte
ne žele da čuju. Takođe, mladenci treba da na vreme izaberu bend za svadbu koji će se pobrinuti za odličnu atmosferu na venčanju.

Pre konačnog izbora benda za svadbu, posetite live nastupe nekoliko bendova koje ste odabrali. Bendove danas možete lako naći pretraživanjem interneta i Fejsbuka.

Najčešće mladenci žele da bend može da svira različitu vrstu muzike jer tako može da zadovolji najveći broj želja mladenaca i zvanica. Takođe, pre svadbe mladenci treba da se dogovore da li će na svadbi biti dozvoljeno naručivanje pesama ili muzičari treba da se drže već izabrane liste pesama.

Savršena venčanica – zadovoljna mlada

Izbor venčanice je danas teži nego što to na prvi pogled izgleda. Muškarci bi rekli: “Au kakav
problem”, ali žene znaju da nije jednostavno snaći se u toj šumi različitih modela i stilova. U zavisnosti od građe tela i ličnog stila i toga da li je trudna u vreme venčanja, buduća mlada će odabrati venčanicu.

Pre nego što počne sa obilaskom salona venčanica najbolje bi bilo da na Pinterestu pogleda koji su modeli venčanica sada aktuelni. Na taj način može značajno suziti izbor. Ipak treba računati na to da će isprobavanje venčanica uzeti dosta vremena jer je jedno slika ili venčanica okačena na vešalici, a sasvim drugo to kako izgleda na ženi kada se obuče.

Dobro raspoloženi gosti

Atmosfera svadbe je ona fina nit koju je teško objasniti, već se mora doživeti. Da bi atmosfera na svadbi bila dobra, potrebno je da se za to obezbede svi potrebni uslovi. To su lep ambijent, ljubazno i predusretljivo osoblje restorana, dobra muzika i nekoliko veselih zvanica koje pokreću masu.

Izborom sale za svadbu u Vili Anđela osiguravate prve dve navedene stavke jer će se gosti osećati vrlo prijatno.

Luksuzna sala za svadbe u Vili Anđela poseduje sve što je potrebno za savršeno venčanje. To je elegantan i moderan ambijent, moderna rasveta i ozvučenje, besplatan wi-fi, prostran parking i vrlo ljubazno i visko profesionalno osoblje, koje je tu da u svakom momentu izađe u susret željema mladenaca i gostiju.

Prelep ambijent Vile Anđela, u mirnom kraju Borče, do sada je bio izbor mnogih srećnih parova koji su se tu zakleli na večnu ljubav.

Za dodatne informacije pozovite telefon: 062/40-20-20.